Måns Möller

Den svenske ståupparen, improvisatören och programledaren Måns Möller har kunnat försörja sig på komik sedan 1998. Man skulle kunna se Måns Möller som hörande till den andra generationen av Stand Up komiker. Han började sin bana mer eller mindre samtidigt med David Batra, Magnus Betnér, Johan Glans, Thomas Järvheden och Ann Westin med flera. Stand Up har blivit populärt och mer eller mindre ett folknöje. Även om man är intresserad av Stand Up kan man ha tavlor med andra motiv på sina väggar i bostaden.

 

Första publiksuccén stora föreställningen var publiksuccén Jävla 70-talister. Föreställningen Tillsammans med Johan Glans, David Batra och Thomas Järvheden spelade Måns Möller i en stor föreställning som blev en publiksuccé. Jävla 70-talister hette den och Berns i Stockholm var scenen. Delar av föreställningen ingick i sista omgången av Släng dig i brunnen som sändes av SVT.

 

Flera shower
Showen Bröderna Graaf gjorde Måns tillsammans med Magnus Betnér och Thomas Järvheden.

 

Medverkan i TV
Gänget Betnér, Järvheden och Möller gjorde sketcher i mansmagasinet Y-front på kanal 5. Måns Möller medverkade i Söndagsöppet då han i egenskap av paneldeltagare gjorde korta reflektioner. I TV4 medverkade Måns i Time Out på TV4, ett program som leddes av Martin Timell. Möller har haft fler uppdrag och medverkat i fler TV-program.

 

Programledaren Måns
Möller var programledare i TV3:s humorprogram Extra! Extra!, mellan 2006 och 2008. Därtill var han programledare för Cirkus Möller under hösten 2009 respektive 2010. Under våren 2010 turnerade Möller landet runt med scenversionen av Cirkus Möller.Måns Möller 22

 

Jävla pajas
Jävla pajas är den hyllade soloföreställningen som handlar om Måns Möllers familjesituation och sonens diagnos med autistiskt syndrom. En föreställning mellan mörker och ljus. Måns varvar humor och allvar då han beskriver sitt liv sin autistiske son – som är unik.

 

Roa Produktion
Roa Produktion är en komikeragenturen vari Möller är delägare. Övriga delägare är David Batra, Hasse Brontén, Johan Glans, Thomas Järvheden och Özz Nûjen. Roa Produktion är skaparna till sommarturnén Sunny Standup. Densamma har satt upp varje sommar sedan 2009.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *